Ben jij of ken jij iemand die dagelijks worstelt met de klachten van melasma in het gezicht?

Wil je niet alleen jouw eigen huid verbeteren, maar ook andere mensen met deze vervelende aandoening helpen? Dan hebben wij een mooie kans voor jou!

Michelle en Anouk, ruim 15 jaar huidtherapeuten,

zijn verheugd om aan te kondigen dat we met een groep ambassadeurs huidtherapeuten en dermatoloog onder leiding van Intramedics voor de Benelux het komende jaar actief gaan samenwerken om onze huidige en nieuwe behandelmethoden verder te ontwikkelen en te evalueren voor o.a. melasma. Ben jij iemand die dagelijks worstelt met de klachten van melasma in jouw gezicht? Dan hebben we JOU hard nodig om deel uit te maken van ons team!

Samen willen we de beste resultaten bereiken.

Wanneer jij denkt dat dit is wat jou en ons kan helpen, werken we graag met jou samen. We hanteren een vast en veilig behandelprotocol, die zal bestaan uit 2 behandelingen met het gebruik van homecare producten om jou huid te gaan verbeteren.

Je kunt hier geheel kosteloos aan deelnemen.

We zullen beginnen met het vastleggen van gedetailleerde beelden van jouw huid. Dit doen we met een huidscan, zodat we objectieve informatie verzamelen over hoe jouw huid reageert op de verschillende homecare producten en behandelingsopties.

Het delen van kennis en resultaten.

We volgen het proces op de voet en zullen de resultaten in september op een huidcongres voor huidtherapeuten delen en op sociale media zodat we anderen met melasma ook kunnen inspireren hulp te zoeken.  

We zullen beginnen met het vastleggen van gedetailleerde beelden van jouw huid.
We zoeken mensen met melasma om van hun klachten af te helpen

Het mooie is dat je niet alleen bent in dit proces. We zoeken voor deze evaluatie ronde 2 mensen met melasma. Door samen te werken met andere cliënten en ervaren huidtherapeuten/ambassadeurs, krijgen we samen de kans om ervaringen uit te wisselen, elkaar te ondersteunen en waardevolle kennis op te doen met het voor ons belangrijkste doel: jou en anderen van hun klachten af te helpen.

Objectieve informatie verzamelen over hoe jouw huid reageert op de verschillende homecare producten.
Samen willen we de beste resultaten bereiken door het gebruik van geavanceerde technologieën en innovatieve behandelingen.
Elke stap die we nemen brengt ons dichter bij het vinden van effectieve methoden om melasma klachten aan te pakken.
Ons doel is jou en anderen van je klachten af te helpen en jouw deelname zal onschatbare informatie opleveren voor ons vakgebied, waardoor toekomstige cliënten met melasma nog beter geholpen kunnen worden. Sluit jij je aan bij onze missie om mensen met melasma een betere kwaliteit van leven te geven? Neem dan vandaag nog contact met ons op om deel te nemen en samen een verschil te maken.

Voorbeeld van een resultaat na een melasma behandeling.

Michelle en Anouk kijken uit naar je reactie.

Stuur je ons een mailtje?

Groep ambassadeurs voor 2024 die zich gezamenlijk inzetten voor verbeterde huidtherapieën.
No items found.
No items found.
No items found.