De perfecte basisroutine voor een stralende en gehydrateerde huid

Reinigers, serums, dag- en nachtcrèmes… Soms zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet wat jouw huid nodig heeft. Daarom hebben de huidtherapeuten een basisroutine opgesteld voor een stralende en gehydrateerde huid. Exfoliërende, hydraterende en voedende ingrediënten zorgen voor een gezonde en verzorgde huid. In deze blog lichten we de vier producten voor je uit. Shop de set nu met 15% korting op onze nieuwe webshop!

Foamer 5

De Foamer 5 van Dermaceutic is een exfoliërende reiniging die de huid effectief zuivert. Het actieve ingrediënt glycolzuur stimuleert de huid om zich te vernieuwen waardoor er een nieuwe, stralende huid zichtbaar wordt. Glycolzuur is effectief bij onder andere acne, pigmentvlekken, doffe huid en beginnende tekenen van huidveroudering. De perfecte reiniging voor een stralende huid! De Foamer 5 is ideaal voor de gevoelige, normale tot vette huid. Is jouw huid niet gevoelig of is jouw huid al gewend aan actieve ingrediënten? Dan is de Foamer 15 beter geschikt voor jouw huid. Deze bevat een hoger percentage glycolzuur.

Extrait Liposomal

Het Extrait Liposomal serum van Louis Widmer is een hydraterend serum met het ingrediënt hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk ingrediënt en kan tot 1000 keer zijn gewicht aan water vasthouden. Kleine moleculen, zoals hyaluronzuur, kunnen tot diep in de huid doordringen en voor hydratatie zorgen. Dit zorgt voor vele voordelen in de huid! De droge en vochtarme huid zal weer zachter, gladder en voller aanvoelen. Door de diepe hydratatie worden poriën verfijnd en droogtelijntjes en rimpels verminderen. Je huid verstevigd en zal weer gaan stralen!

Emulsion Hydro-active UV 30

De Emulsion Hydro-Active UV 30 van Louis Widmer is een voedende dagcrème voor alle huiden. Het zorgt voor een intensieve hydratatie en een zachte, soepele en elastische huid. De actieve bestanddelen in de crème stimuleren en behouden de natuurlijke anti-ageing functies van de huid en hydrateren de huid intensief. De beschermingsfactor 30 zorgt voor een langdurige bescherming tegen huidveroudering en schadelijke invloeden van buitenaf. Dat maakt het een fijne dagcrème voor jong en oud!

Light ceutic

De Light Ceutic van Dermaceutic is een verhelderende en oplichtende crème voor in de nacht. De unieke combinatie van glycolzuur en een vitamine C complex zorgen ervoor dat de huid exfolieert en gaat vernieuwen, waardoor er een nieuwe huid zichtbaar wordt. Het licht pigmentvlekken op en helpt acne tegen te gaan. Fijne lijntjes verzachten en de huidstructuur verbetert. De doffe huid gaat stralen!

Shop de set nu met 15% korting op onze nieuwe webshop!

Wil jij graag aanvullend advies over huidverzorging die bij jou past? Vraag het één van onze huidtherapeuten tijdens een gratis en vrijblijvend consult met huidscan.
No items found.
No items found.
No items found.