Kwalitatief hoogstaande huidverzorging met een geneeskrachtige werking op huidproblemen

Dermaceutic is een productlijn met kwalitatief hoogstaande huidverzorging. De producten vallen niet onder de standaard verzorgingsproducten, zoals verkocht bij de drogist. De Dermaceutic producten bevatten hoogwaardige ingrediënten in hoge concentraties. Het zijn dus geen comfort producten, maar effectieve producten voor echte huidproblemen!

Huidproblemen behandelen met dermaceutic producten
Huidproblemen behandelen met dermaceutic producten

De producten worden vaak ingezet in combinatie met een behandeltraject binnen de kliniek. Voor verschillende behandelingen, zoals acnebehandeling en microneedling, is voorbereiding van de huid noodzakelijk voor een veilige en effectieve behandeling. Hiervoor worden de producten van Dermaceutic ingezet. Ook voor andere behandelingen, zoals pigmentvlekken en huidveroudering, worden de producten naast de behandelingen ingezet voor het meest optimale resultaat. Soms wordt het belang van huidverzorging thuis onderschat, terwijl ze minstens zo belangrijk zijn als behandelingen in de kliniek!

Huidverzorging in 6 stappen

De producten van Dermaceutic zijn ingedeeld in zes stappen, namelijk zuiveren, stimuleren, herstellen, beschermen, voorkomen en doelgericht behandelen. Het is niet noodzakelijk om van elke stap een product te gebruiken. Elke huid is uniek en daarom is elke huidverzorgingsroutine ook uniek. De huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle geven je advies en instructies over welke producten bij jou passen. In deze blogpost worden alle categorieën en de bijbehorende producten toegelicht.

Zuiveren

Een reiniging is een noodzakelijke stap van de huidverzorgingsroutine. Het zorgt ervoor dat de huid schoon gemaakt wordt, waardoor viezigheid, dode huidcellen en make-up van de huid afgehaald worden. De Oxybiome is micellair water en de Advanced Cleanser is een foam. Beiden hebben ze het doel om de huid te zuiveren, talg te verwijderen en make-up er af te halen. De Foamer 5 en Foamer 15 bevatten glycolzuur en zijn exfoliërende producten. Ze hebben het doel om de huid te vernieuwen en dode huidcellen weg te halen. De foamers zijn erg effectief, waardoor we ze vaak aanraden. Tot slot de Mask 15, een masker dat 2 tot 4 minuten op de huid gehouden mag worden en zeer geschikt is voor de vette huid met acne.

Stimuleren

In de nacht kan een nachtcrème de huid stimuleren en een boost geven. De Light Ceutic is een ophelderende nachtcrème dat er voor zorgt dat de huid egaler van kleur wordt, pigmentvlekken verminderen en de huid laat stralen. De Turn Over is een verjongende nachtcrème dat de eerste tekenen van huidveroudering verminderd, zoals fijne lijntjes, rimpels en slappe huid.

Herstellen

Overdag wordt een dagcrème gebruikt om de huid te voeden, kalmeren en te herstellen. Welke dagcrème wordt aangeraden, is afhankelijk van het huidtype. De Hyal Ceutic is een dagcrème die geschikt is voor de vettere huid, die voldoende voedt maar geen vette laag achter laat. De Regen Ceutic verzacht en voedt de huid en is ideaal voor de gevoelige, droge en rijpere huid. De K Ceutic is een herstellende crème die ingezet kan worden als nabehandelingscrème. Tot slot is de Panthenol Ceutic een dikke, herstellende zalf, die enkel ingezet wordt voor de gevoelige of de zeer droge huid.

Beschermen

Het is natuurlijk zeer belangrijk om de huid te beschermen tegen UV-straling in zonlicht. Dit wordt gedaan met de Sun Ceutic 50+, een zonnecrème met SPF50. Door de huid te beschermen tegen UV-straling wordt de huid beschermd tegen huidveroudering, zoals het krijgen van pigmentvlekken en rimpels. Deze zonnecrème is er ook met een lichte en medium kleurtje voor een mooie en egale huidteint.

Voorkomen

Hiernaast zijn er dag- en nachtcrèmes met als doel om huidveroudering te voorkomen en de huid er jonger uit te laten zien. De Derma Defense is een dagcrème en zonnecrème in één! Het verzorgt de huid en beschermt tegen UV-stralen. De C25 Cream en Tri Vita C30 zijn beide producten waarvan vitamine C het hoofdingrediënt is. Vitamine C is een krachtige anti-oxidant en beschermt de huid van binnenuit tegen pigmentvlekken en huidveroudering. Het geeft de huid een echte glow! Tot slot de Activ Retinol, een serum dat de huidtextuur verbeterd. Denk hierbij aan fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping. Je huid zal stralen en er verjongd uit zien!

Corrigeren

Tot slot zijn er corrigerende producten. Zij verbeteren de huidproblemen die je al hebt. De Derma Lift 5.0 is een serum met een onmiddellijk liftend effect. De verslapte huid en rimpels worden aangepakt waardoor de huid er meteen jonger uit ziet! De volgende 3 producten zijn geschikt voor het behandelen van pigment. De Radiance is geschikt voor een oneffen teint, de Yellow Cream is geschikt voor pigmentvlekken en de Mela Cream is geschikt voor pigment ten gevolge van melasma.

Wat zijn er toch veel verschillende producten! Met zoveel keuze hebben we het juiste in huis om een productenpakket samen te stellen wat past bij jouw huid.

Nieuwsgierig naar welke huidverzorgingsproducten jouw huid kunnen verbeteren? Vraag het onze huidtherapeuten in een gratis consult met gratis huidscan.

No items found.
No items found.
No items found.