Met de hulp van onze geweldige cliënten zijn er nieuwe huidverhalen in aantocht

De Laserkliniek was omgetoverd tot ware fotostudio om tien geweldige cliënten op de foto te zetten voor onze nieuwe brochure.

Volgend jaar brengen we een brochure uit met nieuwe versies van 'mijn huidverhaal'. Daarvoor hebben we wederom tien cliënten bereid gevonden om hun huidverhaal met ons te delen. Zaterdag 5 november was de kliniek omgetoverd tot ware fotostudio. Het was een gezellige dag waarbij onze cliënten in gesprek gingen met  tekstschrijver Marc Nijenhuis van Marc schrijft, opgemaakt werden door make-up artist Irene Vlasblom en daarna op de foto werden gezet door modevak fotografe Ingeborg lukkien.

Tekstschrijver Marc Nijenhuis, make-up artist Irene Vlasblom en fotografe Ingeborg Lukkien bij Laserkliniek Zwolle

De cliënten gingen in gesprek met tekstschrijver Marc Nijenhuis. Hij sprak met de cliënten over hun huidaandoening en wat de behandelingen tot nu toe hebben opgeleverd. Hij wist dit weer fantastisch te vertalen naar inspirerende huidverhalen in alle open en eerlijkheid. De laserkliniek in Zwolle bestaat volgend jaar 15 jaar! De vorige serie maakte we voor het magazine bij het 12,5 jarig bestaan van de kliniek. Misschien leest u ze weleens in onze wachtruimte? Voordat de cliënten op de foto gingen, werden ze door make-up artist Irene Vlasblom nog mooier gemaakt dan ze al waren. Iedereen kon zijn/haar wensen doorgeven aan Irene, zodat iedereen eruit zag zoals hij/zij zich comfortabel voelde. Topfotografe Ingeborg Lukkien zorgde ervoor dat iedere cliënt prachtig op de foto staat. Met de juiste tips en tricks aan onze modellen zijn er geweldige foto's geschoten en is iedereen 'happy' met het eindresultaat! Het is toch best spannend om jezelf bloot te geven op een foto. Na de behandeling van een huidprobleem kom je letterlijk 'beter in je vel'. Het is dan ook een overwinning om dit vast te leggen op camera.

Klik op onderstaande video om sfeer te proeven van deze bijzondere herinnering.

We hebben de foto's al mogen ontvangen en wat zijn we tevreden met al die mooie kwetsbare huidverhalen. Dit vertelt ons maar weer waarom een huidtherapeut van waarde is en wat zij betekent voor mensen met een huidaandoening.  We kijken er naar uit om alle foto's en huidverhalen te delen in onze vernieuwde brochure in een compleet vernieuwde huisstijl. Houd onze website en socials in de gaten om op de hoogte te blijven! 

No items found.
No items found.
No items found.