Zorgvuldig samengestelde productpakketten door onze huidtherapeuten

Verlang je naar een gezonde huid? Ontdek het productpakket die jou weer zelfverzekerd laat voelen. Onze huidtherapeuten hebben zorgvuldig twee verschillende productpakketten samengesteld.

Acne essentials – budget

Ontdek de perfecte balans tussen reiniging en hydratatie tegen onzuiverheden

Ons budget productpakket bestaat uit de Lipo Sol Mousse, Lipo Sol Tonic en Sebo Fluide van de Louis Widmer Skin Appeal lijn. Deze lijn is speciaal ontworpen voor de huid met acne. Het werkzame ingrediënt salicylzuur lost het talg op waardoor opzuiverheden verminderen en de huid minder vet wordt. De reinigingsmousse en tonic vormen samen een tweestapsreiniging om de huid goed schoon te maken en make-up, talg en vuil van de huid te halen. De fluide is een luchtige dagcrème dat de huid voldoende voeding geeft zonder het vet aan te laten voelen.

Productpakket acne - budget

Acne essentials – premium

Ervaar de werking van een milde reiniging en hydratatie met gluconolactone

Ons premium productpakket bestaat uit de Renewpeel Cleansing Gel en de Newskin Crème hydra+ van het merk Renophase. Dit pakket vormt een effectieve en milde basis voor het bestrijden van acne. De reinigingsgel verwijdert het overtollige talg op de huid door middel van glycolzuren. Een zuiverende reiniging is essentieel om de huid weer gezond te maken en onzuiverheden te bestrijden. De hydra+ is een fijne dag- en nachtverzorging met gluconolactone om de huid zacht mee te exfoliëren. Het geeft een zachte en matte finish. Dit productpakket is erg geschikt voor de gevoelige huid.

Productpakket acne - premium
No items found.
No items found.
No items found.