Gevoelige lichaamshuid of droge handen? Jouw huid verdient wat extra aandacht deze winter

Heb jij ook last van een droge, gevoelige en rode huid? Tijdens de winter zien we veel droge handen, schrale huiden en schilfertjes. Je huid heeft het tijdens de winter zwaar te verduren en verdient daarom wat extra aandacht! Met dit heerlijke Louis Widmer winterpakket voed jij je handen en lichaam intensief en wordt je huid weer heerlijk zacht.

Handbalsem, doucheolie en lichaamsmelk om de winter door te komen.

Louis Widmer Handbalsem UV 10

Deze handcrème is de ideale handverzorging voor overdag. Deze intensief verzorgende balsem trekt snel in en heeft beschermingsfactor 10 waardoor het de huid beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. De handcrème voedt, hydrateert en verzacht de droge, rode en geïrriteerde huid.

Louis Widmer Remederm Dry Skin Doucheolie

Deze heerlijke doucheolie is ideaal voor dagelijks gebruik onder de douche. Dankzij zes natuurlijke olien voedt deze doucheolie de huid intensief waardoor de droge huid weer snel zacht aanvoelt. Breng de olie onder de douche aan op de natte huid en masseer de olie lichtjes in. Spoel de olie af met lauw water en dep de huid droog. Je huid voelt zijdezacht aan.

Louis Widmer Remederm Lichaamsmelk 5% Ureum

De Louis Widmer Remederm Dry Skin Lichaamsmelk 5% Ureum is speciaal ontwikkeld voor de droge, geïrriteerde huid die vaak rode vlekken vertoont. Deze melk is makkelijk aan te brengen en dringt snel in de huid dankzij de aangename textuur. Deze lichaamsmelk hydrateert, verzorgt en beschermt.

Dit fijne huidverzorgingspakket is verkrijgbaar in onze webshop en bij ons in de kliniek. Verwen jezelf of verras een ander met kerst! Deze leuke verwenpakketjes zijn verkrijgbaar voor 45 euro. Bel de kliniek of kom bij ons langs in de shop.
No items found.
No items found.
No items found.