Maak kans op mooie producten van Dermaceutic die pigmentvlekken tegengaan

Jij maakt kans om een productpakket van Dermaceutic te winnen* met onze favoriete producten die pigmentvlekken tegengaan. Lees snel verder om erachter te komen hoe jij kans maakt op het mooie productpakket.

In deze blog lees je over wat je zelf allemaal kan doen tegen pigmentvlekken. Het is, naast de behandelingen in de kliniek, erg belangrijk om thuis de juiste producten te smeren. Wij doen graag iets extra's voor onze cliënten, daarom verloten wij deze maand een mooi productpakket van Dermaceutic.

Wat zit er in het productpakket?

1.   Reiniging: de Foamer5 is een zachte, exfoliërende reiniging die onzuiverheden en dode huidcellen verwijdert. Deze foamer is geschikt voor een ongelijkmatige huidstructuur.

2.   Serum: de C25 is een crème waarbij vitamineC het hoofdingrediënt is. Deze crème beschermt de huid van binnenuit tegen pigmentvlekken.

3.   Zonnebescherming + dagcrème: bij een pigmentgevoelige huid is zonnebescherming enorm belangrijk. De SunCeutic is ook een dagcrème en bevat een hoge beschermingsfactor, namelijk SPF50.

 

4.   Nachtcrème: de LightCeutic is een stimulerende nachtcrème voor een ongelijke huidteint. De crème egaliseert bestaande en voorkomt nieuwe pigmentvlekken.

Productpakket tegen pigmentvlekken

 

Hoe maak je kans?

1.   Reageer op het social media bericht via Facebook of Instagram waarom jij kans maakt op het productpakket.

2.   Er wordt één pakket verloot, dus wil je meer kans maken? Reageer dan op Instagram én Facebook!

*De winnaar wordt 22 november bekend gemaakt via de socials.

No items found.
No items found.
No items found.