De webshop is online en dat vieren we graag met jou!

De afgelopen maanden is er achter de schermen heel hard gewerkt aan de webshop. En vandaag is het zover: de webshop is online!

Korting in de feestweek

Wij zijn natuurlijk ontzettend trots op ons team dat keihard gewerkt heeft aan het realiseren van de webshop. En om dat te vieren, krijg je bij het plaatsen van een bestelling 20% korting* op www.laserkliniek.nl/shop. Vul de kortingscode LASERKLINIEK20 in bij het afrekenen en de korting wordt automatisch verrekend.

Een goede huidverzorgingsroutine is de basis voor een gezonde huid

Het gebruik van goede huidverzorging in de juiste volgorde draagt in het algemeen bij aan een mooiere huid en kan samen met huidtherapie en laserbehandelingen dé oplossing zijn voor vele huidproblemen. We begrijpen als geen ander dat het erg lastig kan zijn om te starten met een goede huidverzorgingsroutine. Om je daarbij te helpen, is de webshop opgemaakt volgens de 8 stappen van een perfecte routine. Je kunt gemakkelijk filteren op basis van jouw huidprobleem, het soort product en de merknaam. Zo kan jij een juiste keuze maken in het ruime aanbod van onze huidverzorgingsproducten.

'De juiste huidverzorgingsroutine versterkt de gezondheid van de huid.'
Heb jij vragen over de producten of wil jij graag persoonlijk huidadvies? Klik dan hier voor het maken van een gratis consultgesprek met de huidtherapeut.

*Deze actie is geldig t/m 30 juni bij een bestelling van minimaal €30,-.

No items found.
No items found.
No items found.