Kwalitatief hoogstaande huidverzorging met een krachtige werking op huidproblemen

De juiste producten zijn de basis voor een gezonde en verzorgde huid. Bij Laserkliniek Zwolle werken we met de productlijnen Dermaceutic en Renophase. Zij kenmerken zich door kwalitatief hoogstaande huidverzorging met actieve ingrediënten voor vele soorten huidproblemen en huidverbetering. In deze blog vertellen we je alles over onze favoriete merken.

Effectieve verzorging voor huidproblemen

Heb jij last van huidproblemen zoals acne of pigmentvlekken of wil je je huid graag verbeteren en er frisser uit laten zien? Dan past het merk Dermaceutic goed bij jou. Dermaceutic nam als één van de eerste laboratoria ingrediënten in haar formules op die inmiddels als standaard worden beschouwd bij kwalitatief hoogstaande huidverzorging. Denk bijvoorbeeld aan vitamine C, hyaluronzuur, glycolzuur en retinol. Maar waarin onderscheidt Dermaceutic zich dan van andere producten die je in de drogisterij kunt kopen? De producten bevatten hoge concentraties aan specifieke ingrediënten voor een betere werking tot diep in de huid. Van een onzuivere huid met acne en pigmentvlekken tot zonneschade met fijne lijntjes en rimpels: bij Dermaceutic vindt je de juiste producten voor jouw huid.

Effectieve huidverzorging van Dermaceutic

Een milde aanpak voor de gevoelige huiden

Heb jij een gevoelige huid en reageer je snel op huidverbeterende producten? Dan is het merk Renophase meer wat voor jou! Renophase biedt een oplossing voor huiden die gevoelig en vochtarm zijn, snel rood worden of rosacea klachten ondervinden. Dit Franse merk is ook erg geschikt voor de huiden met hormonale acne of vrouwen in de overgang. Met bovengenoemde klachten is het vaak een lastige zoektocht om de passende producten te vinden. Deze huiden kunnen snel op de verkeerde producten reageren door roodheid, droogtelijntjes, schilfers en puistjes te vertonen. Daarom is er een milde aanpak nodig! De producten van Renophase richten zich op het versterken van de huidconditie en het bevorderen van het herstel van de huid. Door middel een milde exfolierende reiniging of dagcrème wordt de huid op een milde wijze aan het werk gezet om nieuwe huidcellen aan te maken en oude huidcellen te verwijderen. Hiernaast helpen herstellende crèmes om de huid intensief te voeden en kalmeren. Het ingrediënt genisteine helpt vrouwen die last hebben van onder andere hormonale acne of de menopauze om de hormonale disbalans te helpen herstellen.

Combineer producten met behandelingen in de kliniek

We zijn niet alleen fan van de producten van deze merken maar ook van de behandelingen die we uitvoeren in onze Laserkliniek. De Dermaceutic peelingen met onder andere salicylzuur, glycolzuur en TCA zijn zeer effectief om acne, acnelittekens en pigmentvlekken tegen te gaan en je huid te verjongen. Voor elke huid is er een peeling die bij jouw huid past! Voor de gevoeligere of vochtarme huiden met acne of huiden in de overgang zijn er de behandelingen met peelingen, chrono’s en LED-therapie. De behandeling vernieuwt je huidcellen, herstelt de huidlagen en laten je huid stralen! Deze mooie behandelingen vinden altijd plaats in combinatie met producten voor thuis om te zorgen voor een effectieve en duurzame aanpak. De producten zorgen ervoor dat de peelingen beter doordringen en het herstel sneller verloopt. Door de huid thuis te blijven stimuleren kun je het effect van de behandelingen duurzaam onderhouden.

Behandeling met peelingen, chrono's en LED-therapie bij Laserkliniek Zwolle

Mixen en matchen

Naast Dermaceutic en Renophase hebben we ook producten van onder andere Louis Widmer en Lycogel. Het geheim van een goede skinroutine is het mixen en matchen van producten! In de kliniek kijken we graag naar jouw huid en op basis van onze analyse stellen we een productplan op. Een huidtherapeut kan je goed advies geven over welke producten speciaal geschikt zijn voor jouw huid.

Ben je nieuwsgierig naar de beste huidverzorging voor jouw huid? Plan een gratis consult met huidscan bij één van onze huidtherapeuten.
Huidverzorging van Dermaceutic en Renophase
No items found.
No items found.
No items found.