Stel je eigen verwenpakket samen met producten van Louis Widmer en Dermaceutic

Verwen jezelf of een ander met een verwenpakket voor de huid. Het pakket is geheel naar eigen keuze samen te stellen. Een ideaal geschenk om cadeau te doen tijdens de feestdagen (of lekker voor jezelf natuurlijk)!

Bij Laserkliniek Zwolle is een enorm aanbod aan huidverzorgingsproducten. Zo hebben wij producten van Louis Widmer, Dermaceutic, Alhydran, Renophase en Mesoestetic; voor ieder wat wils! Scoor tijdens de feestdagen extra punten bij je geliefde met een mooi productpakket, helemaal op maat samengesteld. Wij pakken het mooi voor je in, zodat er een mooi cadeautje onder de kerstboom ligt.

Vind je het lastig welke producten jij cadeau kan geven en laat je het liever aan ons over? Neem dan contact met ons op of kom even langs, dan stellen we iets moois samen. Ter inspiratie laten wij enkele producten zien voor de winterse huid en producten die zorgen voor een mooie glow op je huid.

Verwenpakket voor de winterse huid

Dit pakket is geheel naar eigen keuze samen te stellen. Ons voorbeeldpakket bestaat uit 5 heerlijke producten van Louis Widmer en dan specifiek van de Remederm Dry Skin-lijn. Dit is een lijn die speciaal is ontwikkeld voor de droge huid. Tijdens de winter merk je vaak dat je huid droog en trekkerig aanvoelt. Dit komt door de afwisseling tussen de koude lucht buiten en de warme, droge lucht binnenshuis. De producten van Louis Widmer zorgen ervoor dat je huid gehydrateerd wordt en weer in balans komt. Het resultaat? Een zijdezachte, glanzende huid!

  • Doucheolie (€21,10): verzorgt de droge, gevoelige huid tijdens het douchen.
  • Lichaamsmelk 5% Ureum (€23,50): dringt snel in, beschermt en verzorgt de huid.
  • Gezichtscrème UV20 (€31,10): verzorgt en hydrateert de huid met beschermingsfactor UV20.
  • Zilver Crème Repair (€20,10): verzacht en hydrateert de huid en versterkt de huidbarrière.
  • Lippenbalsem (€9,50): intensieve verzorging voor droge, gesprongen lippen.

Verwenpakket voor de winterse huid van Louis Widmer

Verwenpakket voor een glowy skin

Dit pakket is geheel naar eigen keuze samen te stellen. Ons voorbeeldpakket bestaat uit 4 heerlijke producten van Dermaceutic. Dit pakket bevat een perfecte combinatie van verhelderende, verbeterende en beschermende huidproducten. Deze combinatie van verhelderende producten zijn perfect voor een pigment gevoelige of verouderde huid.

  • Foamer 15 (€48): je huid voelt zacht, glad en en schoon aan door deze schuimreiniger.
  • Light Ceutic (€54): word wakker met een natuurlijke glow doordat deze crème de productie van melanine vermindert terwijl je slaapt.
  • C25 Cream (€65): deze crème zorgt ervoor dat schade aan je huid wordt beperkt en je een natuurlijk glow behoudt.
  • Sun Ceutic (€49): hydraterende zonnecrème die hoge bescherming biedt voor je huid die wordt blootgesteld aan schadelijke UV-stralen.

Verwenpakket voor een glowy skin van Dermaceutic

Bestellen? Neem dan contact met ons op per mail of telefoon en wij sturen het pakket naar je op. Kom je liever langs in de kliniek? Dan ben je uiteraard van harte welkom. We helpen je graag! 
No items found.
No items found.
No items found.