Kies een zonnebrandcrème die voldoet aan de behoefte van jouw huid

Je weet vast al wel hoe belangrijk het is om je huid dagelijks te beschermen met een goede SPF. Tijdens de zomer gebruiken we het niet alleen in de ochtend, maar ook gedurende de dag om te voorkomen dat de huid verbrand en om zonneschade tegen te gaan. Des te belangrijk dat je een fijne SPF hebt! In deze blog vertel ik je alles over ons aanbod aan zonnebrandcrèmes zodat je er achter kunt komen welk product aan de behoefte van jouw huid voldoet.

Dermaceutic Sun Ceutic 50+ of Tinted

De Sun Ceutic 50+ is een perfecte zonbescherming voor elke dag. De hoge beschermingsfactor van SPF50 beschermt niet alleen tegen de zon maar zorgt er ook voor dat huidveroudering wordt tegengegaan. Bestrijdt pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels met een goede zonbescherming. De crème bevat naast de UV-filters ook hyaluronzuur en aloë vera om de huid te voeden en hydrateren. Dit product hebben we ook met een mooie camouflage teint erin. De Sun Ceutic 50+ Tinted heeft een mooie tint om de huid te egaliseren en te laten stralen. Een zonbescherming, anti-age crème en camouflage in 1!

Een zonbescherming, anti-age crème en camouflage in één!

Renophase Sunblock 50

De Sunblock 50 is de ideale zonnebrandcrème voor de droge, (over)gevoelige en rode huid. De hoge beschermingsfactor van 50 beschermt tegen zowel UV-A als UV-B straling. De zonnecrème laat geen witte waas achter na het aanbrengen en is daarom mooi om dagelijks te gebruiken. Het fijne aan deze crème is dat het de huid een zijdezacht gevoel geeft.

Louis Widmer Sun Protection Face 30 of 50+

Deze twee producten zijn één van de meest verkochte producten in onze Laserkliniek. En dat is niet voor niets! Dit zonneproduct beschermt de huid niet alleen maar heeft ook veel hydraterende ingrediënten, waardoor je het als dagcrème kunt gebruiken. De combinatie van UVA-, UVB- en breedspectrumfilters van hoogwaardige kwaliteit staan garant voor een hoge UV-bescherming. De Sun Protection Face 30 is wat voller en daarom fijn voor de droge tot normale huiden. De Sun Protection Face 50+ heeft een hogere bescherming en is geschikt voor alle huidtypes.

Fijne zonnebrandcrèmes voor alle huiden

Louis Widmer Sun Gel 30

De Sun Gel 30 is speciaal ontwikkeld voor mensen met een overgevoelige huid en/of neiging tot zonneallergie. De UV-filters (UVA-, UVB- en breedspectrumfilters) beschermen de huid langdurig en de huid wordt verkoeld. Door de lichte gel textuur is het product niet vet en legt het geen plakkerig of vet laagje op de huid. De Sun Gel is daarom erg geschikt voor de normale tot vettere huiden, denk bijvoorbeeld aan de vettere acnehuiden. Maar ook voor de overgevoelige huiden zoals bij zonneallergie, eczeem of rosacea is deze zonbescherming erg fijn!

Louis Widmer Kids Skin Protection Cream 25

De Kids Skin Protection Cream 25 is een zonbescherming dat geschikt is voor kinderen en baby’s omdat het erg mild voor de huid is. Het product bevat geen chemische filters die in de huid trekken, maar minerale filters die een laagje op de huid leggen en UV-stralen op deze manier reflecteren. Het bevat geen parfum, geen kleurstoffen en is waterbestendig. Dit is niet alleen fijn voor kinderen en baby’s, maar ook voor volwassenen met een gevoelige huid. Naast de Cream 25 voor het gezicht hebben we de Kids Sun Protection Fluid 50+. Dit is een lichte fluide met een hogere beschermingsfactor in een grotere verpakking voor het lichaam.

De Clear Sun Spray 30 is perfect om gedurende de dag gemakkelijk aan te brengen

Zonbescherming voor het lichaam

We hebben nu een aantal zonbeschermingsproducten voor het gezicht benoemd, maar vergeet je lichaam niet ook in te smeren! De Louis Widmer Extra Sun Fluid 50+ is een product voor het lichaam met een hoge zonbeschermingsfactor van 50 (UVA-, UVB- en breedspectrumfilters). De emulsie voelt niet plakkerig aan, laat geen vet laagje op de huid achter en dringt snel in. Het laat de huid aangenaam zacht aanvoelen.

Tot slot hebben we de Louis Widmer Clear Sun Spray 30. Deze spray beschermt, verzorgt en hydrateert de huid én staat gelijkertijd garant voor een mooie, intense bruining. Het is een spray met een wat ‘olie-achtige’ structuur die je erg gemakkelijk aanbrengt als je bijvoorbeeld onderweg bent. De combinatie van UVA-UVB- en breedspectrumfilters bieden een hoge zonbescherming.

Ben je benieuwd welke zonnebrandcrème geschikt is voor jouw huid? Plan een gratis en vrijblijvend consult of loop gerust binnen bij onze kliniek! We staan voor je klaar met een advies op maat.
No items found.
No items found.
No items found.