Gratis consulten, huidscans, live demonstraties en een goodie bag

Laagdrempelig een huidtherapeut raadplegen? Tijdens de landelijke Week van de Huidtherapie is dit mogelijk en bent u van harte welkom op onze open dag waar we met ons huidtherapeutisch team tussen 10.00 uur en 16.00 uur graag klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden over de huid, huidverzorging, huidtherapie behandelingen en lasertherapie.

7 oktober open dag bij Laserkliniek Zwolle en zo vieren we dat!

Tijdens de landelijke week voor de Huidtherapie opent Laserkliniek Zwolle haar deuren voor iedereen met een hulpvraag over de huid. Tijdens de open dag is er van alles te beleven in onze kliniek. In een gratis consult kun je terecht met al je specifieke vragen ondersteunt door een gratis huidscan, productadvies, live demonstraties en presentaties. Natuurlijk leiden we u graag rond door onze onlangs compleet vernieuwde kliniek. Er staat voor iedereen een lekker hapje, drankje en fijne goodie bag klaar. Wees welkom!

Open dag bij Laserkliniek Zwolle 7 oktober

Wat is een huidtherapeut?

Een huidtherapeut is dé paramedicus voor de zorg van ons grootste orgaan: de huid. Bijna 2 miljoen mensen in Nederland hebben een huidaandoening en worden hiermee belemmerd in hun dagelijkse doen. De huidtherapeut vervult voor mensen een belangrijke rol in het leren voorkomen, omgaan met en adequaat behandelen van huidproblemen. Naast het behandelen van de gevolgen van huidproblemen is geven van voorlichting en advies, coachen in leefstijl- en gedragsverandering en het stimuleren van zelfmanagement bij (chronische ) huidaandoeningen een belangrijk onderdeel van het werk van een huidtherapeut. Daarmee is de huidtherapeut de rechterhand van de huisarts en dermatoloog. De opleiding tot huidtherapeut is wettelijk erkend en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34) en voor huidtherapeuten geldt ook de kwaliteitsregistratie in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Wat is een huidtherapeut?

Waar kun je voor bij Laserkliniek Zwolle terecht?

Bij Laserkliniek Zwolle kun je terecht voor al je vragen over de huid, overbeharing en schimmelnagels. Denk hierbij aan acne, acnelittekens, couperose, rosacea, pigmentvlekken, huidoneffenheden, beenvaatjes en huidveroudering. Je kunt vrij toegankelijk een huidtherapeut raadplegen in een gratis en vrijblijvend consult naar de mogelijkheden. Ook kan het zijn dat een huisarts of dermatoloog u heeft geadviseerd de laserkliniek te raadplegen. Een huidtherapeut is bij uitstek de specialist op het gebied van de huid- en lasertherapie. Genoeg expertise in Zwolle, dus schroom niet.

Kunt u nou niet wachten tot de open dag plan dan alvast uw gratis en vrijblijvend consult in.

Laserkliniek Zwolle, al 15 jaar een begrip in Zwolle

Huidtherapie is mensenwerk, vertelt Michelle. " Voor veel mensen zijn onze behandelingen best spannend. Ook geeft het verlichting als je eindelijk een oplossing vindt, aldus Anouk. De huid is zo persoonlijk, zo eigen.

Michelle Janssen en Anouk Bliekendaal, ruim 15 jaar huidtherapeut en oprichters Laserkliniek Zwolle

Laserkliniek Zwolle viert 15 jaar bestaan met open dag

Natuurlijk vieren we ons 15 jaar bestaan uitgebreid dit jaar. In onze compleet vernieuwde kliniek. We hebben daar ook echt weer zin in. We hebben dit jaren georganiseerd in Zwolle. Sinds de COVID periode wordt dit weer onze eerste open dag sinds jaren. Hartstikke leuk.

Ben je ook zo nieuwsgierig hoe onze kliniek is geworden of heb je hulpvragen vier onze 15 jaar met ons mee! De koffie staat klaar! 

Entree met balie en wachtruimte

Gratis consult met huidscan

Ben je benieuwd naar wat producten of behandelingen voor jouw huid kunnen betekenen? Tijdens een gratis consult op onze open dag krijg je de kans om aan een huidtherapeut al jouw vragen te stellen. Tijdens de huidscan bekijk je de diepere lagen van de huid en kan er bekeken worden waar de behoefte van jouw huid ligt. Naast een productadvies komt daar vaak ook een behandelplan op maat uit. Mochten we je niet verder kunnen helpen geven we ook opties vanuit ons netwerk.

Productadvies in onze shop

Van een reinigingsproduct, serum of crème tot zonbescherming, iedere huid heeft een andere behoefte. Er staan huidtherapeuten voor je klaar om je van productadvies te voorzien in onze nieuwe shop. Ze bekijken je huid, luisteren naar je wensen, beantwoorden je vragen en voorzien je van een passend advies.

Onze nieuwe Laserkliniek shop

Live demonstraties en presentaties

Gedurende de dag verzorgen we live demonstraties om een inkijkje te geven in onze behandelingen en zullen er presentaties plaatsvinden over interessante onderwerpen die alles met de huid te maken hebben.

Er staat voor iedereen een hapje, drankje en een goed gevulde goodie bag klaar. Noteer jij 7 oktober alvast in je agenda? We kijken uit naar je komst! Breng familie en vrienden die altijd al eens met een hulpvraag zouden willen langskomen mee. De open dag is een laagdrempelige manier.
Eerste verdieping met wachtruimte en behandelkamers
No items found.
No items found.
No items found.