De patiënt in beeld: Kalknagels voor- en na een laserbehandeling.

“Ik ben erg blij dat ik met de behandelingen, bij Laserkliniek Zwolle, ben gestart. In het verleden heb ik diverse schimmelnagel middeltjes geprobeerd, maar die hadden nauwelijks effect. Door het laseren ben ik zo goed als van mijn schimmelnagels af.”

Hoe ontstaan schimmelnagels?

De oorzaak ligt bij schimmels die de huid en/of nagel binnendringen en een infectie veroorzaken. Schimmelnagels zijn zeer besmettelijk. Meestal zijn het de teennagels die zijn aangetast. In Nederland komen schimmelnagels bij ongeveer 12% van de bevolking voor. En doordat de schimmelinfectie zich in de nagel en onder het nagelbed nestelt is een schimmelnagel met enkel “uitwendige middeltjes” vaak moeilijk te bestrijden.

 

Hoe gaat een laserbehandeling bij schimmelnagels in zijn werk?

Tessa Vegterlo, huidtherapeut bij Laserkliniek Zwolle legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat:

“Tegenwoordig kunnen schimmelnagels effectief worden behandeld door middel van de Pinpointe lasertechniek.  Het laserlicht dringt in de nagel waardoor deze wordt verhit en de schimmels worden vernietigd. De nagel, het nagelbed en de omliggende huid zullen intact blijven. Gemiddeld zijn 3 behandelingen nodig. De aangetaste nagel zal uitgroeien waarna een mooie, gezonde, schimmelvrije nagel terug groeit. Ook geven wij u goede voorzorgsmaatregelen mee om herinfectie te voorkomen.”

Schimmelnagels? Een laserbehandeling biedt de oplossing.

 

Wilt u graag van uw schimmelnagels af?

Laat je voorlichten in een gratis en vrijblijvend consult bij de deskundige huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle. Ze zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en werken samen met diverse medisch specialisten. 

 

Kijk voor meer informatie op: www.laserklniekzwolle.nl

 

Graag tot ziens in onze Kliniek aan de Wilhelminasingel 9 in Zwolle. Het team van Laserkliniek Zwolle.

No items found.
No items found.
No items found.